فروش خامه صنعتی توسط مجموعه هانا به قیمت درب کارخانه و بارگیری از سردخانه مستقیم کارخانه انجام می شود. خامه صنعتی، همان خامه حیوانی گاوی و یا خامه گوسفندی است که در کارخانجات مختلف به صورت مکانیزه و با دستگاه چرخ خامه گیر و سپراتور با درصد چربی مختلف 30 تا 80 درصد تولید می شود و معمولا به صورت عمده و با قیمت فروش کارخانه عمده در بازار عرضه می گردد.
فروش خامه صنعتی 60 درصد
از نمونه های پر فروش و با کیفیت خامه صنعتی ، خامه حیوانی گاوی 60 درصد است که با توجه به درصد آن مناسب کره گیری و تهیه روغن حیوانی است.
خامه 60 درصد کاملا پاستوریزه شده است.
همچنین در بسته بندی بین 20 تا 25 کیلوگرم به سردخانه با دمای بالای صفر یعنی غیر منجمد منتقل می گردد.
نگهداری خامه در این دما از بالارفتن اسید خامه جلوگیری می کند و باعث سفت شدن آن به میزان استانداردی می شود.
میزان کره حیوانی که می توان از این خامه بدست آورد 700 گرم است.
همچنین میزان روغنی که از آن می توان دریافت کرد 600 تا 620 گرم معادل همان 60 درصد می باشد.
کارخانه تولید خامه صنعتی
خامه در واقع همچون کره از فاز های چرب شیر است که سرشار و غنی از چربی می باشد.
خامه توسط مراحل و فرایند خامه زنی در خط تولید کارخانه از شیر بدست می آید.
در خط تولید کارخانه، خامه از طریق نیروی گریز از مرکز دستگاه سپراتور انجام می شود.
خامه گیر یا همان دستگاه سپراتور متشکل از تعدادی کاسه که در کف آن سوراخ های جداکننده تعبیه شده، می باشد.
سپس صورت کاملا فشرده بر روی یک محور عمودی قرار می گیرند.
شیر از مسیرعمودی و از طریق سوراخ های عمودی تقسیم کننده وارد این صفحات شده و با اعمال نیروی گریز از مرکز اجزای شیر از هم جدا می شوند.
چربی شیر به علت چگالی کمتر نسبت به دیگرفاز سرمی شیر تمایل به حرکت به سمت مرکز و بالای سپراتور و جداشدن از شیر دارد. با هدایت به این مسیر، محل هایی در بالای سپراتور ایجاد شده تا خامه بتواند براحتی از آن خارج شود.
در نهایت فاز چربی شیر از یک مسیر و فاز شیر کم چرب باقیمانده از مسیری دیگر خارج می گردد.
پس از جداسازی عملیات پاستوریزه کردن و بسته بندی شیر انجام می گیرد.
در صنعت خامه سازی انواع مختلفی از خامه برای اهداف مختلف تولید می شود.
به عنوان مثال:
- خامه قنادی
- خامه صبحانه
- خامه کره ای
- خامه سنگین
- خامه ترش
- خامه سفت
- خامه شیرین
درصد چربی هریک از خامه های ذکر شده با هم متفات است. بنابراین با تنطیمات چرخ سپراتور می توان میزان چربی دلخواه را از شیر جدا کرد.
بازار فروش خامه صنعتی
تحلیل های کارشناسان فروش مجموعه نشان می دهد که خامه صنعتی سه قابل توجهی در بازار فروش محصولات لبنی را به خود اختصاص داده است.
از همین رو در بازار فروش خامه صنعتی مهمترین عوامل در پیشبرد حروف شامل موارد زیر است:
- شناسایی تقاضای بازار در فصول مختلف سال
- شناسایی مهمترین رقبا در صنعت خامه سازی و فروش آن
- نحوه عرضه خامه به بازار
- قیمت خامه
از همین رو کارشناسان فروش ما با ایجاد مسیرهای ارتباطی متعدد با خریداران خامه صنعتی کوشیده اند که برای همه مشتریان از سراسر کشور در دسترس باشند. یکی از مسیرهای راحت و قابل دسترس فضای ارتباط اینترنتی است. برای خرید انواع خامه صنعتی از طریق این سایت با ما ارتباط بگیرید.
قیمت فروش خامه صنعتی
اصول قیمت گذاری روی خامه بر اساس درصد می باشد.
از آن جا که در فرایند خامه زنی، می توان خامه را با درصد های مختلف تولید کرد. بنابراین قیمت هر درصد خامه مشخص می گردد. سپس با توجه به سفارش مشتری بر مبنای درصد درخواستی، قیمت درصد خامه در درصد سفارش مشتری ضرب شده و قیمت یک کیلوگرم خامه بدست می آید. بنابراین با احتساب میزان سفارش مشتری بر حسب کیلوگرم قیمت نهایی تعیین می گردد.
در بعضی از واحد های تولیدی که تنها درصد خاصی از خامه را تولید می کنند مثلا خامه 62 درصد. بنابراین قیمت ها را بر حسب کیلوگرم به مشتری ارائه می شود.
عوامل زیادی هستند که روی قیمت خامه اثر گذارند. مهمترین آن ها قیمت شیر است. تغییرات قیمت شیر بازار تمامی محصولات لبنی همچون خامه را دچار تغییر و نوسان می کند.
می توان گفت از عوامل موثر در قیمت شیر سرانه مصرف سالانه آن در کشور است.
جهت دریافت لیست قیمت انواع با درصد های مختلف با ما تماس بگیرید. خامه های این مرکز مستقیم از درب کارخانه بارگیری شده و قیمت تمام شده برای هر مشتری به قیمت درب کارخانه و بدون واسطه های فروش است.
خرید اینترنتی خامه پاستوریزه صنعتی
تولید خامه پاستوریزه یکی از نیازهای مصرف کنندگان در کشور است.
در بعضی از موارد که خامه برای محصولی خاص مانند تولید روغن حیوانی نیازمند پخت می باشد پاستوریزه کردن آن برای خریدار قابل اهمیت نیست.
اما در بسیاری از صنایع مانند تهیه خامه پولکی، خامه قنادی، صنعت کره گیری از خامه و … پاستوریزه کردن خامه بسیار مهم است.
از همین رو مجموعه هانا با در نظر گرفتن این نیاز بازار اقدام به تولید خامه پاستوریزه در خط تولید کارخانه نموده و در بسته بندی های استاندارد به خریداران عمده عرضه می کند.
به طور کلی مراحل تولید خامه در این مجموعه به صورت زیر می باشد:
- دریافت شیر خام تازه از دامداری به صورت روزانه و تانکری
- نمونه برداری جهت تعیین چگالی، میزان چربی، ناخالصی و … شیر
- انتقال به مخازن
- جداسازی ناخالصی های موجود از شیر
- عملیات سرد کردن شیر
- خامه گیری با استفاده دستگاه چرخ خامه گیری یا سپراتور در خط تولید کارخانه
- استاندارد کردن میزان اچ پی، اسیدیته و …
- هموژنیزاسیون ( استرلیزه و پاستوریزه کردن)
- حرارت دهی
- کاهش دمای خامه و آماده سازی جهت بسته بندی
- بسته بندی
- کنترل کیفیت نهایی خامه
- ارسال به سردخانه
خرید اینترنتی خامه پاستوریزه صنعتی برای آن دسته از عزیزانی که امکان خرید حضوری را ندارند بسیار مناسب می باشد. از همین رو راه های ارتباطی زیرجهت ارتباط با واحد فروش مجموعه در نظر گرفته شده است که به صورت مستقیم می توانید با مدیریت فروش مجموعه تماس برقرار نمایید و خرید خود را انجام دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.